top of page
Vyhledat
  • protivankova

Z továren byty. Developeři kladou důraz na obnovu původní architektury.

Současné trendy v rezidenčním bydlení jsou zřejmé. Přeměny brownfieldů, zchátralých továren a pivovarů na rezidenční bydlení přibývá. A s tím také často požadavky na zachování původní architektury těchto objektů případně jejich částí.

Fasádní profily, které umí reprodukovat originál

Zachovat původní podobu a génius loci těchto míst je právě práce pro fasádní profily. Proto se v posledních letech těší velké oblibě. Při sanaci starých objektů je zhotovení na míru často jediným možným řešením. Profily nabízí téměř dokonalou reprodukci originálu.


Minerální, nehořlavý, pevný

Nehořlavý minerální materiál je kompaktní jako kámen, pevný, a přesto velmi lehký. Lze z něj vyrobit fasádní profily, šambrány, římsy, oblouky, bosáže a další dekorativní prvky fasády, které jsou určeny na všechny nosné podklady na fasádě. Fasádní prvky z Verolithu jsou odolné proti vlhkosti, mrazu, tlaku i nárazu.


Nalepit a natřít

Moderní fasádní profily jsou určeny především na zateplovací systémy. Mají nízkou tepelnou vodivost a minimální tepelnou roztažnost. Do vyložení 5 cm lze použít pouze lepené profily. U obzvláště komplikovaných profilů mohou být požadované vícedílné prvky. Segmenty jsou pak z jednoho kusu beze spár. U profilů větších hmotností je vyžadováno a doporučeno vyztužení ocelovými profily.

Potřebujete více informací? Máte podobný projekt v řešení? Ozvěte se nám. Rádi se s vámi potkáme a pobavíme o možných řešeních.


Řekněte si zdarma o vzorky



154 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page